Pagini

duminică, 14 octombrie 2018

Cand parerea ta se transforma in bani

Cine are Facebook sa ridice mana sus! Cine are Instagram sa ridice mana sus!
Ah, suntem cativa pe-aici, nedezlipiti de social media :) !

Poate ati vazut deja ca moda de mai demult de pe Facebook cu "Multumesc iubitule pentru cadou" s-a transformat intr- o moda de videouri preponderent pe InstaStories in care influenceri mai mari sau mai mici primesc pachete de la diferite firme, pe care le despacheteaza spre marea noastra delectare. Aceste "personalitati media" sunt norocoase de 2 ori : 1) pastreaza produsul si 2) de cele mai multe ori sunt platite ca sa primeasca produse si sa le afiseze pe paginile lor de social media. Sunt poate, ghinioniste, daca produsul pentru care au contract nu este un produs extraordinar - pentru ca trebuie sa il prezinte extraordinar de bine, pentru a starnii dorinta de cumparare printre urmaritorii lor.

Eu am o comunitate micuta - preponderent prieteni, asa ca nu prea ma astept sa primesc bani si produse pentru "unboxing-uri" ( despachetari) - si, pentru ce am fost contactata, am fost foarte selectiva : daca nu se potrivea cu mine, nu am acceptat - si nici nu am publicat. Prietenii mei se bazeaza pe parerea mea!
Totusi, datorita SuperBlog 2018 am aflat ca se poate sa am un beneficiul financiar de pe urma unui astfel de filmulet! Si nu doar eu, ci oricine isi face o comanda de pe Vindem-ieftin.ro, filmeaza momentul sosirii si trimite mai departe filmuletul. Atat. Daca cumva ti s-a spart o placa de gresie, poti sa spui asta - si tot o sa primesti o reducere la comanda ta! Daca sacul de rigips s-a rupt la transport - spune-o sa stie toata lumea, si o sa platesti mai putin! Daca livratorul a fost deosebit de amabil - alti oameni de buna credinta, asa ca tine - doresc sa stie, iar pentru aceasta informatie, tu vei fi recompensat!


Va arat cat de usor ar fi sa faceti o recenzie video



Este un video demonstrativ - doar ca sa vedeti cat este de usor de realizat! Si, cat este de util - mai ales pentru cei care sunt in dubii : sa apeleze sau nu la aceasta noua modalitate de a procura materiale de constructii. Pana la urma, oare ce ar fi de pierdut daca s-ar apela la o casa de comenzi? 

M-am gandit care sunt principalele 3 frici peste care ar trebui sa trecem apeland la ei:

Nu au pretul afisat. Asa este, pentru ca totul depinde de cantitatile cumparate. Ma gandeam initial: de ce ar vrea cineva sa imi vanda cel mai ieftin? Pentru ca atunci am sa cumpar de la el! Si pe site veti gasi modelul lor de afacere, cat adaos au ei versus jucatorii traditionali din piata. Pe langa, aveti ocazia sa vorbiti cu un om care are tot interesul sa fiti fericiti in urma acestei interactiuni, ca sa - ati ghicit - cumparati de la el. Aici nu sunteti "obligati" sa cumparati - adica site-ul asta nu apare pur si simplu in drumul vostru. Aici veniti pentru ca cineva v-a sugerat ca veti face o economie considerabila. 

Nu pot sa vad fizic marfa. Practic, exista 3 show-room-uri in tara ( Ploiesti, Focsani si Ramnicu-Sarat), asa ca daca chiar va doriti, puteti sa si mergeti sa le vedeti. 

De ce sa am incredere in ei mai mult decat in mesterul meu? Pai, ce-ar fi sa-ti spuna mesterul tau ce materiale iti trebuie - cu numele firmei cu tot, si sa vezi ce pret iti dau consultantii de la Vindem-ieftin.ro? La fel, il poti intreba si pe mester, si pe cei de la casa de comenzi ce se intampla daca iti ramane material extra, sau daca ai nevoie de inca cateva placi de faianta. Vezi care raspuns te multumeste mai mult :) 

Sunt foarte fericita ca am aflat despre acesta casa de comenzi datorita Spring Super Blog - cand am mai scris un articol despre ei. Mi se pare o idee asa de buna sa iti poti cumpara on-line materialele pentru casa, la cel mai bun pret al pietei. Si partea cea mai frumoasa? Ca eu nu trebuie sa umblu nicaieri ca sa vad toate preturile la toate depozitele, si la final, voi avea casa viselor mele, incadrata in buget!

Deci, daca vrei tapet sau faianta - nu conteaza! Gasesti totul on-line! Se ocupa echipa vindem-ieftin.ro sa gasesti totul mult mai ieftin decat daca ai merge tu singur singurel. Ce mai astepti? Arata-ne video recenzia ta!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu