Cine materializeaz trairile?

Sentimentele, gandurile si actiunile sunt transpuse in cuvinte de o persoana foarte visatoare, care, atunci cand se da jos din pat, cucereste lumea.
De s-ar da jos de mai multe ori...

In rest, imi impart timpul cu iubitul meu ( care este foarte romantic - cateodata mi se pare ca e prea romantic), caruia din greseala am inceput sa ii spun Bub: lui nu ii place, dar mie imi place foarte mult;  cu iubitul meu motan Curaj - un maidanez pur sange, care la inceput era asa de fricos incat statea doar sub pat - asa ca ne-am gandit sa ii spunem Curaj, in ideea ca va ajunge mai increzator; acum e asa de increzator de l-am putea face cascador. Am 2 parinti iubitori si un frate deosebit si un loc de munca ce ma plimba prin aproape toata tara - si pe unde nu ma plimba locul de munca, ma plimb eu ca imi place. Doar intr-o parte a Romaniei nu am ajuns : la Cazane / Statuia lui Decebal - dar cred ca voi ajunge anul acesta.


Daca vreti sa stiti mai multe, probabil ca ne vom cunoaste candva.
XO
Oana

Un comentariu:

 1. Buna,

  Iti scriu din partea Lamptekture. (www.lamptekture.ro) Noi facem design-ul si comercializam corpuri de iluminat si acum incercam sa ne dezvoltam blogul.

  Cautam pe cineva care sa produca continut. Daca acest cineva ar avea si un blog cu un target tangential cu al nostru ne-ar interesa si ceva advertoriale.

  Am gasit blog-ul tau pe super-blog.eu.

  Te-ar interesa o colaborare in acest sens?

  Multumesc
  Radu Stanciu - 0721.742.402
  radu@lamptekture.ro

  RăspundețiȘtergere