luni, 16 noiembrie 2020

Review Bacania Tei

 Asa cum spune si titlul :) 


Am primit un buget de la Bacania Tei ca sa-mi aleg cateva produse si sa scriu despre ele. 


Le multumesc muuuult de tot pentru participarea lor la Super Blog 2020 - si pentru ca mi-au dat ocazia sa aflu despre o meeega bunatate din patria noastra :) 

Nici nu stiu cum sa-i spun: sos, garnitura, mancarica? Cert este ca preparatul "Hribi Irezistibili " chiar poate da dependenta. Uite ce frumos scrie pe el ce este si cum se pastreaza: 

"Sos alb de hribi și smântână gătit de fâșneața tanti Gica.



Ingrediente: hribi cărnoși, prinși în joc cu smântânică, unt, ulei de floarea soarelui și sare. Ingredientele sunt fierte pe-ndelete la foc de lemne. Sosul este sterilizat prin metoda tradițională și fără pic de conservanți.

Se depozitează pe raftul cu bunătăți unde este curat și răcoare, ferit de îngheț și soare." 


Este produs de Pofta Focului, adica de o afacere micuță de familie, crescută cu drag.


Si, cum as fi putut eu ajunge la Pofta Focului si la Tanti Gica sau la alti producatori traditionali? Ma bucur ca din ce in ce mai des apar pe piata ca un fel de "food hub-uri", adica niste entitati economice care doresc sa puna in legatura consumatorii finali cu surse de hrana curata :) 


Le urez succes celor de la Bacania Tei - care momentan livreaza doar in Bucuresti si Ilfov de toate, si astept sa ajunga cu livrarile ( sper in 2021) si in  restul tarii. Macar produsele neperisabile. Aruncati si voi un ochi daca vreti :) cred ca o sa va placa. 




Siii, daca ati venit pentru un review la 5 produse, zic sa il si vedeti :)  Pofta buna! 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu