luni, 28 septembrie 2020

Cel mai frumos moment

 Nu stiu alti parinti cum sunt, dar pentru mine, cel mai frumos moment din zi, este cand adorm cu baietelul meu in brate - si totul este linistit in jurul meu :luna lumineaza frumos pe cer, perna este confortabila, plapuma miroase a curat, fiul meu doarme linistit la mine in brate si eu pot sa respir usurata ca o noua zi s-a incheiat frumos. 

Un moment sublim - dar, vaaai cate trebuie sa se intample ca sa ajungem aici. 

Ne trezim, mancam, ne jucam, schimbam scutecul de cate ori e nevoie si asa mai departe. 

Partea aceasta de "ne jucam"cateodata ma lasa fara puteri, pentru ca noi adultii, cei fericiti care ne jucam ocazional, nu avem atata exercitiu cat au ei, bebelusii nostri dragi. Asa ca nu stiu altii cum sunt, dar eu accept aproape tot ajutorul pe care il primesc - iar, cand gasesc locuri de unde pot cumpara lucruri frumoase si utile pentru cresterea lui Raul - le spun si celorlalti - pentru ca, dar din dar se face rai.

"Ce ieftine sunt!" aceasta a fost prima mea reactie cand am vazut preturile produselor de pe  https://elefantulmeu.ro/  - au o colectie de carti, pe care o poti personaliza in timp ce creste copilasul tau, imortalizand, sau pregatindu-l pentru diferitele schimbari ce vor aparea in viata lui.

Drag parinte, tu, atunci cand esti vesel, iubitor si intelegator - dar ferm si bine informat, esti cel mai frumos cadou pentru copilul tau. Si, ca sa fii cat mai mult in aceasta stare, sunt sigura ca vei gasi online, pe Elefantul meu carti si jocuri care sa te ajute. Spor la joaca si citit!

Un comentariu: