luni, 9 noiembrie 2020

Pe tine ce te linisteste?

E minunat sa fii blogger in cadru competitiei "SuperBlog" : organizatorii, atmosfera, creativitatea... parca si uiti ca traiesti in timpul unei pandemii. Si, parca uneori, iti vine asa sa spui: "Opriti planeta, vreau sa cobor!" - sau, daca esti un om mai activ, asa, ca mine, poate ai vrea sa le dai in tuturor un set de masti, dezinfectant, si un pumn de vitamine, ca sa stii ca avem cu totii o sansa reala in fata unui inamic ireal de periculos. 


Da, atunci cand esti si mamica de bebelus, viata in pandemie devine si mai plina de neliniste. Dar, mai sunt si momente in care cineva se gandeste cu drag la noi, artistii cuvintelor, si ne face un pustiu de bine: ne trimite spre testare produse utile si cu un specific minunat. Asa au fost cei de la Fares, pe care probabil ii cunoasteti pentru siropurile lor, pentru ceaiurile lor si poate o sa ajungeti sa ii cunoasteti si pentru alte produse eficiente si naturale, asa cum am facut-o si eu. Sa va povestesc: 

Aveam de ales intre 4 kit-uri: Ceaiurile "Natural" , Imunitate, Plantusin sau Biosept. Ei bine, la mine in casa e pliiiin de ceaiuri, asa ca am zis nu! Interzis sa mai aduc in casa un alt ceai ( eu sunt ca si copilasii care aduc de-afara pisicile ratacite si dragute: asa se lipesc si ceaiurile de mana mea, si am spus un NU ferm, si am trecut mai departe). Din gama "Biosept" deja aveam deja doua produse  ( minuuuunate de altfel, gel de maini cu uleiuri esentiale si sirop pentru bebelusi), si din gama Plantusin nu trece iarna sa nu imi iau un sirop pentru usurarea expectoratiei. 

Si, cum eram eu atat de bucuroasa ca imi vin produsele pentru imunitate, si ce alegere minunata am facut, incep sa citesc comentariile colegilor care au ales ceaiuri: ca e divin, ca statea lumea la coada la ei ca sa bea un ceai ca x, ca y... si am zis ca asta e, lipiciul de ceai s-a pornit din nou, si m-am dus si eu sa-mi cumpar o cutie - doar O cutie, de ceai Fares "Natural".  Stiti cum e sa pleci determinata sa faci un lucru? Ei bine, asa am plecat si eu, sa cumpar ceai "Mireasma" ( formula originala, cu 40% Busuioc si 20% Lamaie), si am luat si o cutie de "Tihna" ( cu musetel si petale de trandafir) - ca prea bine arata, si da... mirosea chiar si prin ambalajul de plastic! 


De cand mi-au venit cele doua produse din grupa de imunitate, "Vitamina C 200" si "Imunitate cu 7 ciuperci", parca plutesc. Instructiunile sunt foarte simplu de deslusit, este o pagina, A6 zic eu, scrisa fata verso, cu ce face fiecare ingredient, cu originea: ti-e mai mare dragul sa te documentezi. Are si cateva contraindicatii specifice fiecare produs, daaar, asta e logic. Doar ca, sunt cam 10 cuvinte la aceasta rubrica, nu 10 pagini, ca la medicamente. 

Mai multe va spun in video



Ce am aflat - e ca au o doamna doctor minunat de capabila cei da la Fares, o puteti vedea pe pagina lor de Youtube povestind. Cred ca ar fi minunat sa spuna ceva si pe intelesul copiilor - eu am fost la un liceu bun, am avut o diriginta specializata in biologie si cam stiu terminologia. Nu stiu un om obisnuit, daca intelege la fel de bine. 


Si, e foarte interesant - cel putin la mine, nu stiu cum e la voi: pentru a putea sa fiu constructiv creativa, sa ofer versiunea mea cea mai buna lumii si de ce nu, mie - am nevoie de liniste. Si linistea la mine vine pe trei cai: suflet, minte, corp. Uneori directia vine constient din suflet si se rasfrange asupra celorlalte 2, alteori e nevoie de o cana de ceai bun si un corp sanatos, ca sa faca liniste pentru ca mintea sa poata asculta sufletul. 


La voi cum e? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu