luni, 2 octombrie 2017

Viata secreta a Doamnei Toamna



Au fost o data ca niciodata 4 surori : Primavara, Vara, Toamna si Iarna.
Vara era cea mai iubita dintre toate: era asa de frumoasa incat stralucea. Se imbraca mereu in culorile cele mai frumoase si luminoase.
Primavara era a 2-a cea mai iubita - purta fuste pana la genunchi si tricouri dragute si pantaloni de yoga la alergare. Era draguta si prietenoasa cu toata lumea, de parca era Zana cea Buna.
Iarna era foarte ciudata - si desi la inceput toti o urau pentru ca avea aproape tot timpul haine groase, din cand in cand o iubeau la nebunie pentru ca purta si cele mai frumoase rochii de Revelion si pulovere haioase cu Reni de Craciun.
Toamna - Toamna era cea mai anosta dintre surori: era foarte harnica si muncea de dimineata pana seara: invata la scoala unde purta mereu uniforma, venea acasa si facea curat sau punea muraturi - activitati unde era imbracata intr-un capot de casa tip "Tanti Maria".

Da, cu astfel de haine, Toamna nu era deloc populara printre cunoscuti. Dar, desi parea doar o femeie banala, Toamna avea o viata secreta: era agent secret Answear.ro . Asta inseamna ca inainte sa ajunga la scoala, isi lua , pentru suflet, un set Marlies Dekkers (sutien & chilot tanga)  - orice femeie care se respecta stie ca are nevoie de o lenjerie in care sa se simta cat mai senzuala, pentru a face fata cu brio in orice activitate. Pentru corp avea o pereche de ghete speciale : acele ghete de piele in care simti ca poti sa cuceresti lumea : cizmele Alissa de la Tommy Hilfinger accesorizate cu o pereche de dresuri plasa : ciorapii Pretty Polly. Personalitatea ei aparent simpla dar in esenta foarte complexa, era imbracata perfect de rochia neagra de la Simple. Pentru minte, isi apara tot corpul firav cu un palton bej Silvian Heach. Paltoanele elegante o faceau sa isi duca la bun sfarsit orice misiune.

Articol scris cu pasiune pentru prima proba de la Super Blog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu