marți, 16 noiembrie 2021

Sa bem inspiratie!

Salut!

La mine pe blog cred ca ai observat ca sunt ideilei mele. Pur si simplu mi se intampla viata, si realizez ceva si degetele mele vor sa impartaseasca lumii intregi ce am ruminat. Uneori insa, am parte de provocari de la colaboratorii mei - asa se intampla si azi, cand prietenii de la Blogal Initiative m-au provocat sa ma gandesc la " ce inseamna pentru tine o apa de calitate".

Nu stiu daca putea exista o intrebare mai pe sufletul meu. Apa merita toata dragostea si admiratia noastra pentru ca apa este viata. Si, cred ca orice om din on-line vrea sa fie asemei lui Cristiano Ronaldo - si sa "faca reclama" apei. Uneori, lucrurile cele mai pure si cele mai sanatoase sunt uitate undeva sub praful reclamelor produselor mai putin sanatoase. 

Dar cred ca apa nu are nevoie de reclama. Pentru ca apa pur si simplu este parte din noi. Fiecare celula a noastra traieste cu apa. Oricat de multe alte lichide ar fi in jurul nostru, corpul ne cere apa. Fericiti cei care isi asculta corpul. 

Eu il ascult cu drag, si corpul meu ma rasplateste: ten luminos, riduri mai putin adanci si ... poate nu va veni sa credeti - dar, pofta de viata si putere de munca. Acestea sunt cateva dintre beneficiile pe care le am datorita faptului ca beau apa. Minim 30 ml/ kg corp /zi se recomanda sa consumam pentru functionarea optima a organismului. 

Probabil ca cei mai multi dintre voi ati mers prin drumetii montane si ati baut o apa pura de izvor. Rece, cristalina, care deborda de energie – pentru ca se zbatuse sa iasa la suprafata! O apa care de indata ce ati baut-o ati simtit-o peste tot in corp. Este o senzatie unica sa mergi cativa kilometric, printre peisaje care iti rapesc privirea si, la un moment dat sa vezi un izvor si sa-ti astamperi setea.

Eu traiesc zilnic aceasta experienta – fara a fi nevoita sa parcurg cativa kilometric, pentru ca Borsec, Regina Apelor Minerale, reuseste sa cuprinda acest gust unic de munte in produsele lor: Apa minerala naturala plata si Apa minerala naturala natural carbogazoasa.

Pe langa acest gust deosebit, care se raspundeste in fiecare celula a corpului meu, Borsec ofera produsele sale si in sticla de sticla, nu doar PET – ceea ce pentru mine este un semn si al calitatii ( pastreaza mai bine proprietatile apei) – cat si de respect pentru natura. Poate va mai amintiti cum mergeam in copilarie sa cumparam apa la sticla de sticla si trebuia sa asteptam pana acasa ca sa o deschidem cu un desfacator. Acum, sticla de sticla are un dop infiletabil – asa ca este mult mai usor sa savurezi o apa de calitate oriunde.

Borsec a evoluat si a tinut pasul cu timpul, totodata pastrandu-si si calitatea. Este un lucru mare pentru un brand romanesc care de 215 ani aduce un strop de sanatate si puritate in casele romanilor, direct din muntii Borsec.

215. 215 ani de traditie si prestigiu. Viata mea, a mamei mele, a bunicului meu, si a inca 2 generatii puse la un loc. Ma cuprind fiorii doar cand ma gandesc cate calitati au apele minerale Borsec, deoarece reusesc sa se fie in inimile si casele romanilor constant. Si strainii stiu acest lucru: Borsec a primit numeroase distinctii international, inclusiv cea de Regina Apelor Minerale ( Viena, 1873).

 

Nu stiu daca te-ai gandit vreodata mai  mult de 5 secunde la apa pe care o consume, la puritatea si sanatatea din paharul tau.  Eu m-am gandit si sunt bucuroasa ca pot sa aleg un produs care le are pe toate: puritate, sanatate si imi ofera si o varianta prietenoasa cu mediul inconjurator: Borsec.

 

Mai jos va las cateva poze cu ipostaze in care apa minerala Borsec este langa mine. Prima este din bucataria mea, dupace am facut curat in ea prima data. Am preferat sa o “stropesc” cu apa minerala cu zmeura, in locul unei sticle de sampanie.

Urmatoarele poze … veti intelege singuri 😉

 

Sper ca ale mele ganduri sa ajunga la voi in inima, si, daca pana acum nu v-ati gandit ca alegand o apa minunata, va faceti un bine, sper ca de acum inainte sa alegeti constient. Sa bem ( pentru) inspiratie!







2 comentarii: