miercuri, 24 noiembrie 2021

Toata lumea la Castane.ro!

 Ti-ai dorit vreodata sa primesti toamna castane in cornet? Coapte, fierbinti, aromate. Si daca castanele din cornet sunt goale pe dinauntru? Si parea totul atat de frumos. 


Depinde din ce parte a Romaniei esti, sigur cuvantul "castane" are si un sens conotativ - poate o "castana" era o bataie incasata de la fratele mai mare, sau, o "castana fierbinte" era un pont pentru o mega oportunitate. 


Eu sunt o mama singura, cu un copil de 2 ani. Am un loc de munca stabil, dar sunt multe cheltuieli neprevazute: in luna octombrie am dat 600 de ron pe un aparat de aerosoli si 3 retete diferite de medicamente, deoarece baietelul meu a avut o raceala care a degenerat pana in pneumonie. Aceasta a fost castana goala pe dinauntru - octombrie parea o luna minunata de toamna, dar pentru mine a fost oribila si inspaimantatoare. 


Va dati seama ca astfel de cheltuieli ma dau pe spate. Noroc ca am vazut pe un grup de mamici o oferta la scutece 1+1 - am mers sa ma aprovizionez. Am primit pe e-mail de la un hypermarket o invitatie sa vad promotiile lor de 50% reducere la diverse preparate alimentare. M-a sunat o amica din Brasov sa imi spuna ca un anume lant de farmacii are preturi mici si stoc mare la anumite produde folosite curent de bebelusi.  M-au ajutat sa raman la linia de plutire. Nu a trebuit sa fac nimic pentru a stii unde gasesc produsele mele preferate si necesare  - la cel mai bun pret al zilei. Si acestea au fost niste mega ponturi - castane fierbinti. 

Aveti si voi un cerc social pe care va puteti baza sa aflati unde gasiti cel mai bun pret al momentului la anumite categorii de produse: haine, electronice, jucarii si poate chiar si servicii?  Sau voi sunteti cel care afla ponturile primul si da sfoara-ntre prieteni?  Oricare ar fi situatia voastra, sigur conceptul celor de la "Castana.ro"  iti va fi folositor : o platforma unde poti sa impartasesti ofertele sau te poti inspira sa gasesti ceva util la un pret fantastic. 

Ca sa postezi ofertele, te inscrii in mai putin de 1 minut. Poti posta o oferta si in maxim o zi se aproba - uneori, chiar mai repede. 

Si cum va stii platforma ca o oferta este ca un Black Friday, oricand in an? Prin votul comunitatii: fiecare vizitator sau user poate vota, si, un vot in plus o va face mai "fierbinte" - pe sistemul gradelor. Cu cat este mai fierbinte, cu atat este mai validata de comunitate si este mai evidentiata. O oferta care nu primeste voturi incalzitoare, ba mai mult este considerata o oferta proasta de catre membrii comunitatii, va fi treptat exclusa din lot. 

Poti sa vezi ofertele si fara cont, dar, eu zic ca merita sa te inregistrezi - si chiar sa publici oferte, pentru ca cei de la Castana.ro cauta 50 de experti in oferte  - si sunt foarte generosi:primii 50 utilizatori înscriși pe Castana.ro, care contribuie cu minim 10 oferte apreciate de comunitate (minim 10 voturi pozitive), vor primi automat un voucher în valoare de 50 ron pentru cumparaturi efectuate pe platforma eMAG.


 Ca sa rezum: merita sa arunci un ochi pe Castana.ro pentru ca e un site nou, cu ambitii mari ( sa iti aduca bucuria preturilor reduse, fara stresul ca trebuie sa cauti mult si bine pentru ele), cu oferte relevante pentru comunitate  - adaugate si votate de comunitate . Ofertele se pot filtra repede si te ajuta sa economisesti bani. Site-ul merge bine, inregistrarea e rapida - iar daca ai de impartit oferte, este posibil sa fi si recompensat ( azi, cand scriu eu articolul 9 din cei 50 de experti au fost gasiti - cine stie, poate tu vei fi urmatorul). Si, au si un newsletter "Best of 50's" unde primesti saptamanal cele mai bune 15 oferte! ( eu ma abonez doar ca sa am un singur e-mail, dintr-o parte, decat 5-6 de la furnizori diferiti). 

Spune-mi, tu unde cauti ofertele? 







3 comentarii: